Sunday, May 29, 2011

26 t/m 29 mei: laminaat, inbouwkast en... verhuizen!

Wouter had donderdag en vrijdag vrij genomen om verder te kunnen werken in het huis. Hij heeft het laminaat in de slaapkamer afgemaakt en is ermee verder gegaan in de gang en overloop. Het ziet er meteen zo'n stuk beter uit!

Laminaat op de overloop
Laminaat op de overloop (eerste verdieping)

Stukadoor
De stukadoor is trouwens ook langsgeweest en heeft alle resterende delen gestukt: het badkamerplafond, de gang (eerste verdieping) en de koof in de woonkamer. Nu moeten we dat alleen nog verven (nadat het gedroogd is)... Maar dat komt pas nadat we verhuisd zijn.

Inbouwkast
Op zaterdag hebben we de inbouwkast in de slaapkamer afgemaakt. Wouter had de inrichting al verder afgemaakt, maar voor de rails en het plaatsen van de deuren had hij toch wel extra hulp nodig (vooral om vast te houden en af te tekenen). Het was een hele uitdaging: ons plafond loopt namelijk behoorlijk scheef, een verschil van 2 cm tussen begin en eind! Dus Wouter heeft blokjes en stukjes laminaat gebruikt om de rails recht te kunnen plaatsen. En dat is in één keer gelukt! Een hele opluchting.

Waterpas!
Waterpas! (zie je de blokjes? die moeten we dus een keertje gaan wegwerken...)

Daarna was het even spannend of de deuren eronder zouden passen, of dat we de laminaatvloer een stukje eruit zouden moeten zagen... Maar gelukkig was dat niet nodig! Alles paste prima.

Inbouwkast nu zo goed als af
Inbouwkast

Verhuizen: deel 1
Op zondag was het zover: Wouter heeft een karretje gehaald en we konden gaan inladen (met hulp van vriend Rob). We hadden uiteindelijk twee ritten nodig om alles naar Bunnik te krijgen. Morgen (maandag) komen verhuizers om de grote/zware spullen (bijv. de wasmachine, bed en de bank) te verhuizen. Dan gaan we dus officieel in Bunnik wonen!

Spullen inpakken en gaan!
Inladen

Verhuisspullen in kar
En in Bunnik weer uitladen

No comments:

Post a Comment