Sunday, May 1, 2011

28 april t/m 1 mei: verven, verven, verven...

Terugkijkend op deze vier klusdagen is het lastig om te beschrijven wat er allemaal is gebeurd. We hebben in ieder geval veel geverfd! De grijze wand in de woonkamer heeft een tweede laag gekregen, nu is het écht grijs (geen paars meer). De kozijnen hebben meerdere lagen (witte) verf nodig om al het bruin weg te krijgen, dus dat is een heel karwei. Het kozijn van onze slaapkamer is nu helemaal af, maar in de woonkamer hebben de grote delen boven de kozijnen nog een extra laag nodig.

Tineke verft het kozijn van de keuken wit
Tineke verft het bovendeel van het keukenkozijn wit (helaas is nog een extra laag nodig).

Geverfd kozijn in slaapkamer
Slaapkamerraam is af. Het bruine deel is expres niet geverfd: we laten de ramen nog vervangen! Daarna zullen we dus het een en ander waarschijnlijk moeten bijverven.

Kozijnen wit geverfd (nog niet af)
De woonkamer knapt enorm op van de witte kozijnen. Wouter was hier bezig om een rotte plek in de tuindeur te repareren.

Houtvuller (rotte plek in tuindeur)
Rotte plek in de deur gerepareerd (op zondag nog met plamuur verder bijgewerkt).

Vrijdag 'leverdag'
Op vrijdag werden de nieuwe (witte) radiatoren voor woonkamer/keuken en het Ikea werkblad (voor de keuken) geleverd. We hadden nog twee pakketjes verwacht, maar de postbode kwam niet opdagen. Misschien al Koninginnenacht aan het vieren? Gelukkig werd wel onze bamboe vloer (ook voor de woonkamer) geleverd! Het ziet er mooi uit!

De bamboe vloer is geleverd

Bamboe vloer!

Badkamer: sanitair wordt geïnstalleerd
Machiel heeft op donderdag in de badkamer doorgewerkt. We bleken de handleiding van de douchewand te missen (en bedankt, Bruynzeel). Gelukkig kon Wouter dit later van internet downloaden, maar daar konden ze dus niet mee verder. Wel is er gekit, hangt de wc, het doucheophangsysteem, en de wastafel is verder.

Wastafel in ontwikkeling

Wc en delen van de douche geplaatst

Verder hebben we ontdekt dat we tussen het klussen door graag in onze tuin werken. Werken? Ja, dat hadden wij ook niet verwacht! ;) Het werkt erg ontspannend. Gelukkig zitten we ook graag op ons terras om echt uit te rusten. :)

No comments:

Post a Comment