Wednesday, April 20, 2011

20 april: tuinmannen, voegen en structuurverf

Een warme dag vandaag! We moesten vroeg op, omdat tussen kwart voor 8 en 8 uur twee tuinmannen voor onze tuin zouden arriveren. Omdat er zoveel achterstallig onderhoud in de tuin was, hadden we besloten dat het de moeite waard was om tuinmannen in te huren om de struiken te snoeien. En wat een resultaat! Hopelijk kunnen we het vanaf nu zelf bijhouden!

Tuinmannen op bezoek geweest: gesnoeide struiken
De tuin ziet er een stuk strakker uit!

Machiel heeft vandaag de badkamer gevoegd. Weer iets dat meteen resultaat laat zien! We zijn erg blij met de zilvergrijze voegen. Nu nog bedenken wat voor kleur kit we willen.

Voegen in de badkamer

Wouter en Tineke gingen ondertussen verder aan de slag met de slaapkamermuren. Wouter gaf de gipsplaten (de achterzijde van de inbouwkast) hun eerste laag verf. Tineke gaf de 'bruine wand' de tweede laag verf. Alleen rond de kozijnen zit nog geen witte verf, omdat er nog nieuwe ramen in komen. Na een trip naar de bouwmarkt, verfden we de 'niet-glad'-muur (we noemen het nu de ambachtelijke muur) met structuurverf (die we in de Hornbach al op kleur hadden laten mengen). We zijn erg tevreden met het resultaat, al was het een uitdaging om alle kleine kuiltjes te verven (je bleef witte plekjes zien op de muur).

De slaapkamermuur grijs geverfd
De ambachtelijke muur heeft een grijstint gekregen. Verder zie je de achterkant van de verwarming, waarvan we de randen wit hebben gespoten.

De eerste houten wand gewit
De eerste bruine wand is wit, hoezee! Nog vijf kozijnen te gaan...

No comments:

Post a Comment